Läs först villkoren som gäller innan du lägger din beställning.

Beställning

Din beställning/order är bindande då den registreras på vår server (databas). Jag är samtidigt bundna av din beställning, så länge den inte avviker från ramen från de paket som jag erbjuder på hemsidan, i marknadsföring eller på annat sätt. Då beställningen är mottagen, bekräftar jag din order genom att skicka ett bekräftelsemail till dig.

Fakturabetalning

Jag arbetar främst med företag så därför tillämpas fakturabetalning och i vissa fall förskottsbetalning. Fakturan betalas till Bankgiro med betalningsvillkor på 14 dagar. Betalning med faktura sker enbart till momsregistrerat företag.

Delfakturering

För att projekt inte ska dra ut på tiden så fakturerar jag 50% av totalbeloppet (100% vid belopp under 2500 kr)  fyra veckor efter att arbetet har påbörjats. Om projektet avslutats innan 4 veckor så faktureras hela beloppet vid leverans. Betalningen sker till bankgiro och resten av beloppet faktureras efter att kunden mottagit leveransen.

Förfallodagen

Tänk på att det kan ta några dagar innan betalningen har registrerats på kontot. Om betalningen inte registrerats inom fem arbetsdagar från förfallodagen skickas först en påminnelse. Två veckor senare skickas en nya faktura med påminnelseavgift på 60 kr plus dröjsmålsränta på 9%. Tre veckor efter förfallodagen skickas fakturan vidare till Inkasso.

Designförslag och korrektur

Jag strävar alltid efter att ha nöjda kunder och möta kundernas behov och krav på designen. All design utformas naturligtvis med högsta kvalitet och alltid med tanken på kunden och deras önskemål.

För tryckprodukter så ingår i det avtalade priset designförslag, korrigeringar och tre korrekturvändor innan produkten trycks. Den tredje korrekturen visar alltså hur produkten kommer att se ut. Om beställaren väljer att avbryta arbetet och ångra beställningen efter att ett första designförslag utformats så debiteras minst 750 kr netto. Efter två korrekturvändor debiteras 75% och efter  tre korrekturvändor debiteras fullt pris vid avbeställning.

För hemsidor och alla design som inte skickas direkt till tryckeri så designar jag tills du är nöjd enligt era ursprungliga specifikationer. Förändringar av specifikationerna efter ett första utkast betraktas som en ny beställning.  

Leverans

Digitala produkter levereras direkt till beställarens angivna e-post. Eventuella fraktkostnader anges alltid i offert. Samtliga priser på hemsidan är exklusive moms.