Enkel hemsida.

Behöver du en enkelt hemsida som du snabbt kan börja använda? Ska hemsidan bara ha tre fyra sidor, eller flikar som vissa kallar det, till att börja med? Inga speciella funktioner behövs förutom ett kontaktformulär och kanske ett bildspel? Då har jag en bra lösning för er och ni kan få en komplett hemsida från endast 4500 kr exkl moms.

Jag hjälper till med allt

De flesta av mina kunder är inte så vana med hemsidor eller tycker inte att det är speciellt roligt att hålla på med så därför hjälper jag till med allt som behövs. Du får inte bara designen till en hemsidan utan jag installerar WordPress hemsidan, lägger upp text och bilder, lägger till e-postkonton om det behövs och hjälper självklart till med webbhotell och domän om ni inte redan har det. Jag ser även till att er hemsida blir registrerad på google.se.

Mer än en enkel hemsida

När du beställer en enkel hemsida av mig så kommer du att få mer  än vad du behöver. Anledningen är att du kommer att köpa ett färdigt tema, designen av hemsidan, från themeforest för ca $70. Sedan så anpassar jag designen efter dina önskemål. Detta kommer att gå mycket snabbare än om jag designar en hemsida från grunden. Jag hjälper självklart till med att välja tema och nedan så kan du se några som är populära.

Extra tjänster

Om du behöver extra funktioner som karta, bildgalleri med premium design, avancerade formulär, fler språk så kostar det från 400 kr plus eventuell kostnad för att köpa in funktionen (pluginet).

Betalning

Priset för hemsidan är 4500 kr exkl moms plus tema och eventuella plugin. Betalning sker via faktura med 14 dagars netto. Delfakturering med 50% sker efter fyra veckor från att arbetet har påbörjats. Läs mer om betalningsvillkoren

Beställ din hemsida redan idag

Skicka din beställning med all information som du har om hur hemsidan ska se ut till marcus@marcusk.se