Ibland räcker inte tiden till

Idag är det oftast lätt att sköta en hemsida helt själv i exempelvis WordPress men tiden räcker inte alltid till till allting man behöver göra.

Om du inte är van vid hemsidor så händer det ibland har du inte har kunskapen att göra eventuella ändringar själv. Andra gånger kanske du glömmer bort hur man gjorde eftersom du inte uppdaterar hemsidan så ofta. Oavsett anledning så är det faktiskt skönt att be någon annan att göra det och det är oftast billigare.

Jag debiterar 500 kr exkl moms i timmen och det minsta beloppet jag debiterar är 200 kr exkl moms. Om du vill anlita mig under en längre period så samlar jag allting på en faktura och skickar den i slutet av månaden. På så sätt så slipper ni betala 200 kr varje gång för mindre jobb som tar 10 minuter att göra.

Jag arbetar främst med WordPress, HTML och CSS men jag kan även använda Joomla och liknande hemsidor.

Behöver du en helt ny hemsida med egen design?

Jag designar hemsidor från grunden från 4500 kr exkl moms och då får du en hemsida helt enligt dina önskemål. Hemsidan kommer att se bra ut i alla tänkbara skrmstorlekar så du behöver inte oroa dig för att den inte kommer att fungera i mobilen. Läs mer om vad du får samt se tidigare hemsidor som jag gjort.

Behöver du en hemsida utan speciall design?

Ibland behöver man bara en enkel hemsida för att komma igång och designen är då inte viktig. Då kan det vara en bra idé att använda färdiga mallar som lätt går att anpassa. Tidsmässigt så går det mycket snabbare jämfört mot att skapa en hemsida med egen design så priset blir så klart lägre. Nackdelen är att en färdig mall inte alltid går att anpassa exakt som man vill så man blir tvungen att kompromissa ibland.

Kontakta mig på 0733-796115 eller skicka ett meddelande om du undrar över något